кулінарні рецепти з маленької кухоньки
Блог > Коментарі до замітки

Корейська морква по-домашньому

Мій улюблений салат - я можу їсти його буквально відрами :) Ну маленькими такими відеречками... літровими... :) за 2-3 дні спокійно з'їдаю :)

Корейська морква по-домашньому

800 гр почищеної моркви
1/2 скл. соняшникової олії
4 ст.л. винного оцту
3 зубці часнику
1/4 ч.л. кориандру
дрібка чилі
1 ч.л. солі
1/2 ч.л. свіжозмеленого перцю

1. Моркву натерти (використовую спеціальну терку) довгими тонкими смужечками.
2. Олію закип'ятити з оцтом і спеціями. Залити моркву гарячою олією.
3. Дати настоятися кілька годин при кімнатній температурі, тоді поставити на 10-12 годин в холодильник

Така морква може зберігатися в холодильнику кілька тижнів. Правда в нас вона так довго ніколи не затримується

п'ятниця, 23.01.2009, retgdwer_a
Коментарі
Гість: Альошкіна, 91.204.60.36
2009/01/24 11:27:54
Обовязково приготую.Дуже люблю таку моркву,але купую,не завжди вистачає часу готувати.
Підкажіть,будь ласка,якщо готуєте,рецепт капусти по-корейськи або просто маринованої.Хочеться легенької капустки ще за якимся рецептом окрім квашеної.
Дякую.
-
2009/01/24 23:03:45
to Альошкіна

Є рецептик для капусти :) Як тільки поповню запаси соєвого соусу - одразу приготую і виставлю
-
2009/02/06 07:58:04
морква дійсно смачна, але прикол в тому, що вона зовсім не корейська. у корейців ніколи не було такої страви. це, певно, вже тутешні корейці вигадали
-
Гість: yana-krasotka, 80.93.115.78
2009/02/06 10:50:20
Чуствуеш себя как дома. Спасибо создателям. Я тоже очень люблю корейскую морковку и салат с крабовых палочек ))) Удачи вам!!!
-
Гість: Яна Цикина, 80.93.115.78
2009/02/06 10:53:10
Очень много полезной информации особенно для молодых девушек. СПАСИБО.
-
Гість: Никита, inet.kharkiv.edu
2009/02/06 12:35:05
Ну как бэ, настоящая морковка делаеться с кунжутом, а не с кориандром и к оцету и маслу еще добавляеться соевый соус и она долго вымачиваеться во всем этом, очень долгий процесс. А еще добавляют лук. Вообщем это мега сала. Лук треться так же как и морковка, его не много нада.
-
Гість: , 232-117-113-92.pool.ukrtel.net
2009/03/27 13:18:13
Можно не кипятить масло с уксусом, чтобы не разрушать ценные вещества в масле. Достаточно хорошо нагреть масло в чугунной сковородке, потом выложить тёртую морковь, сверху полить уксусом, посыпать специями и прямо в сковородке перемешать, накрыть крышкой и оставить на некоторое время. Я ещё добавляю ложку сахара.
-
2009/03/27 15:33:30
to Гість: , 232-117-113-92.pool.ukrtel.net ,

Дякую за пораду :)
-
Гість: Юлiя Мисик, c-69-140-210-127.hsd1.md.comcast.net
2010/04/30 03:33:07
Дякую,за рецепт!!!!
Люблю цю морвочку=)
-
2010/04/30 20:43:48
Юля, на здоров'я :)
-
Гість: Мурка, 212-86-249-196.static.vega-ua.net
2011/11/27 22:06:39
Натерту моркву солимо,перемішуємо і робимо в центрі невелике заглиблення,куди засипаємо коріандр,перець чілі,вичавлений часник-все до смаку.На олії( бажано оливкова)обсмажити 1-2 нарізаної півкільцями цибульку і додати оцет (до смаку),довести до кипіння ,ізразу все вилити на суміш спецій ,що насипана у заглибленні .Через2хв. все перемішати ,викласти в посудину ,яка щільно закривається добре втрамбувати,щоб покрилась соком.Зауважила,якщо брати оцет яблучний чи винний,то враження ніби морква скисла.Оливкову олію беру,бо часник краще засвоюється в такому тандемі.Незабувайте,що морква має бути моцна,як холєра,тому часнику,чілі,оцту даю гідно.





дуже рекомендую


Зелений туризм