Сиррррррррррні панкейки

Продукти:

1 яйце, збити
25 грам розтопленого вершкового масла
1 1/4 (300 мл) молока (кефіру, натурального йогурта)
1 1/2 (210 гр) борошна
1/2 ч. л. сода (розпушувач)
2 ч. л. солі (або до смаку)
2 ст. л. (30 грамів) тертого пармезану
2 ч. л. меленого насіння коріандру (кінзи)
1/4 порізаної зелені петрушки (2 ст. л. сушеної зелені)
1/2 ч. л. свіжозмеленого чорного перцю
дрібку цукру
олія для смаження
1-2 ч. л. сушених томатів з часником і базиліком

Для подачі:
сметана або вершковий сир (не обов’язково)

1. Збите яйце змішати з маслом і молоком.
2. У окремій мисці змішати борошно, сіль, соду, пармезан, цукор і чорний перець. Додати мелений коріандр і зелень петрушки. Перемішати. Поступово додавати молочну суміш, перемішуючи, до отримання гладкої однорідної маси.
3. Злегка змастити рослинним маслом тефлонову сковороду, поставити на середній вогонь і добре нагріти. Викладати в сковороду тісто (по столовій ложці з верхом) і смажити панкейки по півхвилини з кожного боку або до підрум’янювання.
4. Подавати гарячими, зі сметаною або вершковим сиром.

СМАЧНОГО! 🙂

М.К.: Їли зі сметанкою та плавленим сиром. Другий варіант більше припав до смаку.

Підгледіла тут

Сиррррррррррні панкейки: 3 комментария

  1. А ще буде смачненько якщо є шматочок ковбаски копченої покришити дрібненько

Обсуждение закрыто.