Форель а-ля Батерфляй

2 форельки очищені (без кісточок)

1 яйце

2-3 столові ложки перемелених вівсяних пластівців

гострий перець,

сіль, перець,

лимонний сік та кружальця лимона

твердий сир, помідор

зелень

олія для смаження (при потребі)

 

1. Розігріти сковородку, взбити яйце

2. Запанірувати форельки в мелених вівсяних пластівцях, змішаних зі спеціями, обмакнути у  взбите яйце

3. Смажити 2-3 хвилинки з однієї сторони

4. Перевернути, зверху посипати твердими сиром і прикрити кришкою. Смажити ще 2-3 хвилинки.

5. При подачі прикрасити кружальцями лимона, помідора та посипати зеленню.

 

СМАЧНОГО!!!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*