Густий італійський томатний суп

400 мл бульона (овочевий, курячий)
450 мл томатів консервованих у власному соці (зазвичай півбанки)
1 банка консервованої квасолі (я люблю з червоною)
1 банка консерви "Тунець у власному соці" (сміливо можна брати салатний, а не шматочками)
2 маленькі цибульки
2 зубчики часнику
1-2 ст. л. оливкової олії
сіль, перець, цукор, паприка або чилі, базилік — за смаком

1. Обсмажити на оливковій олії в каструльці дрібно порізану цибульку та часник до прозорості. Перемолоти в блендері томати
2. Додати в кастульку томати, бульон, промиту квасольку, тунець з усією рідиною, базилік, паприку або чилі. Перемішати і довести до кипіння.
3. Добавити сіль, цукор (якщо любите то 1-2 чайні ложки), перець. Проварити 5-7 хвилин. Подавати гарячим, з маленькими сухариками

Смачного

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*