Печені яблучка

3 великих твердих яблука

1 ст. +1 ч. л меда

1 білок

1-2 ст. л вівсяних пластівців

6 ст. л різних сухофруктів: ізюм, курага, кокосові кубики, маракуя, вишня тощо…

1-2 ст. л подрібнених горіхів

 

1. Яблука розрізати навпіл, вийняти насіння, акуратно ложкою зробити виїмку в половинках яблук.

2. Змішати сухофрукти (великі подрібнити до розміру ізюму), подрібнені горіхи, вівсяні пластівці, мед.

3. Наповнити виїмки у яблуках сумішшю і поставити в розігріту духовку на 15 хв. Збити білок з медом в піну.

4. Покрити білковою піною печені ябука і поставити в духовку ще на 7-10 хвилин.

 

СМАЧНОГО

Печені яблучка: 2 комментария

  1. to sestra_yuliya, 217.24.170.210

    Ой, перепрошую, це мій недогляд. У піст готуюу без безешної шапочки. Зроблю в рецепті відповідну заувагу

Обсуждение закрыто.