Мішечки з грибами

Начинка:
400 гр шампіньйонів
100 гр твердого сиру
1 середня цибулина
1 ст.л. соевого соуса
1 ст.л. оливкової олії
масло для форми
сіль, перець

12 млинців
12 зубочисток

1) Шампіньйони почистити і подрібнити. Цибулю почистити і дрібно порізати.
2) Розігріти сковороду, прогріти на ній олію. Додати гриби, через 5-7 хв цибулю. Смажити до випаровування вологи. Охолодити. Твердий сир натерти. Змішати з грибами і цибульою.
3) Змастити форму (d 26-27) маслом. На середину млинця викладати 1-2 ст. л. начинки гіркою. Зібрати кінці млинця торбинкою і закріпити їх зубочисткою.
4) Поставити форму в розігріту духовку на 5-7 хв. Подавати теплими або холодними.

Смачного!

М.К.: ця страва гарна тим, що її можна приготувати заздалегідь, а поставити в духовку перед подачею на стіл. Начинку можна міняти за власним бажанням: відварена курка, смажений фарш або й взагалі овочеву (помідорки, баклажани, кабачок тощо).

Мішечки з грибами: 3 комментария

  1. Да,ооочень вкусняшно!!! И смотрится красиво.

  2. А как сделать такие тоненкие блинчики? Есть рецепт без соды и разрыхлителей?

  3. Рецепт млинців яким користуюся найчастіше:

    1 яйце

    1 скл. борошна

    1 скл. молока

    1 скл. води

    1 ст.л. олії

    сіль-цукор за потребою

    Все збиваю міксером в однорідну масу і даю настоятися хоч би з 10 хв. Смажу на добре розігрітій сковороді, ледь змащеній ОЛИВКОВОЮ олією (чомусь зі звичайною соняшниковою так не вдається)

    Найближчим часом викладу ілюстрований рецептик

Обсуждение закрыто.