Теплий салат із зеленої квасолі та тунця

* 200 г зеленої квасолі (можна замороженої)
* 2 баночки (180 г) тунця у власному соці (натурального)
* 4 варених яйця
* 200 г зеленого салату
* 1/2 червоного солодкого перця
* 1/2 зеленого солодкого перця
* 1/2 жовтого солодкого перця
* 1/2 солодкої червоної цибулини

ОМЛЕТ

* 2 яйця
* 100 мл мінеральної води з газом (або молока)
* сіль, чорний перець
* 4-5 стеблин зеленої цибулі

СОУС

* 100 мл оливкової олії
* 1 маленький зубок часнику (1/2 ч.л. сухого)
* 1 ст.л. нарізаного кропу
* 50 мл лимонного соку
* 1 ст.л. гірчиці

* Змішати все інгрідієнти для соусу і збити віночком
* Пробланшувати квасолю (4- 5 хвилин) в підсоленій киплячій воді, злити воду і відразу ж облити холодною водою
* Порізати квасолю на шматочки
* Збити яйця з водою і підсмажити тоненький омлет
* Викласти листя салату на тарілки, додати тонко нарізаний перець і цибулю, квасолю
* Додати тунець до салату
* Додати омлет, порізаний шматочками або тоненькими полосками, посолити поперчити і полити соусом..

Теплий салат із зеленої квасолі та тунця: 2 комментария

Обсуждение закрыто.