Тост з яєчнею

Сніданок на 2-х:

2 яйця

2 шматочки хліба

2 шматочки шинки (бекону, ковбаси) по розміру хліба

2 шматочки твердого сиру по розміру хліба

сіль, перець

листовий салат для подачі

 

Підсмажити хліб на сковороді з однієї сторони, перевернути. Накрити підсмажену сторону шматочком сиру, зверху поставити шинку. Почекати до легкого розплавлення сиру. Викласти тости на тарілку. П Вбити яйця на сковороду, посолити та поперчити, підсмажити за бажанням (до легкого затвердіння жовтка або до повного). Викласти підсмажені яйця зверху на тост. Подавати з литсковим салатом та апельсиновим фрешем.

Смачного

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*