Ароматна закуска: гриловані кабачки з грибним фаршем

2 кабачки
2-3 ст.л. томатного соуса
150-200 гр. шампіньйонів
100-150 гр. твердого сиру

1. У кабачків зрізати плодоніжку, розрізати повздовж на 4 пластини.
2. Розігірти духовку до 200С, зробити на пластинах перехресні надрізи, посипати сіллю, за бажанням травами (тим'ян, базилік, розмарин). Викласти на решітку і поставити в гарячу духовку на 10-15 хв.
3. Гриби дрібно порізати, обсмажити на розігрітій сковороді до випаровування рідини. Додати томатний соус і портимати на плиті ще 2-3 хв. Сир натерти на дрібній терці.
4. Вийняти загриловані кабачки з духовки. Викласти зверху грибну начинку, посипати твердим сиром. Повернути в духовку ще на 10-15 хв.
5. Подавати теплими або холодними за бажанням.

Смачного

Ароматна закуска: гриловані кабачки з грибним фаршем: 2 комментария

  1. Я б додала туди ще дрібно нарізану яловичену.

Обсуждение закрыто.