Домашні тефтельки в підливі

500 гр. фаршу
1-2 шматочки хліба, замочених у молоці
1 чайна ложка гірчиці
1 цибулина
2 жовтка
2 білка
сіль, перець, зелень за смаком

Підлива:
3-4 ст. л . порізаної зелені
1 скл. бульона
1/2 скл. сметани
1-2 ст.л. борошна

1. Цибулю почистити і порізати на 8 частин. Віджати хліб. Закинути в комбайн або м'ясорубку: хліб, цибулю, фарш, зелень і перемолоти в дрібний фарш, але не доводячи його до кашоподібного стану.
2. Перекласти фарш в мисочку, додати, сіль, перець, жовтки і гірчицю, добре вимішати.
3. Збити білки в м'яку піну. Акуратно додавати їх до фаршу, легенько вмішуючи білки.
4. Вологими руками сформувати маленькі тефтельки і смажити на розігрітій сковороді з олією з двох сторін до золотистого кольору.
За бажанням можна приготувати тефтельки в підливі
5. Скласти тефтельки в каструльку. Розмішати сметану з борошном і бульоном і зеленню. Залити сумшшю тефтельки і прокипятити кілька хвилин.

Смачного

Домашні тефтельки в підливі: 8 комментариев

  1. очень вкусный рецепт. попробуйте не пожилеите!!!!!!!!!!!!

  2. to Гість: , 93.180.208.207

    звісно… звичайнісінькі котлетки, проварені в соусі, м’якенькі і пухкенькі за рахунок білкової піни

Обсуждение закрыто.