Літня феєрія смаку. Мушлі з полуничками

Тісто:
2 скл. борошна
1/3 скл. цукру
1 пак. ванільного цукру (для посипки)
дрібка солі
1 скл. вершків (30%)

Начинка:
2 скл. полуниць без плодоніжок
3 ст.л. цукрової пудри
1 скл. вершків для взбивання

1. Розігірти духовку до 200С. Накрити протвень папером для випічки.
2. Просіяти борошно з сіллю та розпушувачем, додати цукор і перемішати.
3. Додати вершки і перемішати вилкою. Скатати з тіста "ковбаску" товщиною в 15 см, нарізати її на 6 частин. Викласти коржики на противень і випікати 15 хв. (до золотистого кольору). Охолодити трішки на решітці.
4. Для начинки: полуниці розрізати на 2-4 частини, вершки збити з цукровою пудрою до стійкої піни.
5. Кожен коржик розрізати навпіл повздовж. Викласти на одну половинку збиті вершки, шматочки полуниць, пиркрити другою половинкою. Прикрасити вершками і полуничками

Смачного

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*