Сніданкові секрети: оладки

1 скл. кефіру
1 яйце
2 ст.л. розтопленого масла
1 ч.л. ваніліна
1 скл. борошна
2 ст.л. цукру
1/4 ч.л. солі
1/2 ч.л. соди
1 ч.л. розпушувача

1. Змішати кефір з яйцем, маслом, цукром і ваніліном
2. Окремо просіяти борошно з сіллю, содою і розпушувачем
3. Вилити рідку суміш в борошняну і злегка перемішати. Не вимішувати до однорідної маси!!! Тісто буде виглядати комкувато.Залишити постояти на 15-20 хв.
4. Розігріти сковороду і злегка змастити маслом (олією). Розстояне тісто ложкою викладати на сковороду і смажити до золотистого кольору з обох сторін.
5. Подавати з медом, сметанкою, збитими вершками, ягідним соусом і т.д.

Смачного

Сніданкові секрети: оладки: 13 комментариев

  1. Не знала, что тесто не нужно размешивать до однородной массы! Надо будет обязательно попробавать!

  2. так, дуже незвичний рецепт, але останнім часом користуюся тільки ним, важливо не розмішувати тісто і обов’язково дати йому настоятися 😉

  3. Прелестно, вкуснятина неописуемая. Спасибо!

  4. to Sophie

    з цієї норми тіста випікаю 12 оладок, на 3-4 порції

  5. Дякую,сьогодні робила,вся сім»я хвалила 🙂

  6. Оладки і справді надзвичайно смачні — навіть нашій півторирічній нехочушечці посмакували :)) Дуже вдячна за ваші чудові рецепти хх

  7. to Аліна

    Дуже рада, особливо за те, що посмакувало малечі 🙂 З досвіду знаю яке це щастя для батьків 🙂

    До речі діткам подобаються такі оладки з фруктово-ягідними добавками, зараз у нас фаворитом — чорниця, просто вмішую її в тісто перед тим як починаю смажити

  8. Поганий рецепт, чути содою і недуже солодкі..

Обсуждение закрыто.