Рисові котлетки з помідорами

1 скл. рису
150-200 гр. курячого мяса (за бажанням)
100-150 гр. твердого сиру
2 яйця
манна крупа (сухарі) для паніровки
олія для смаження
сіль, перець, інші спеції за бажанням

Для подачі
помідори
майонез
соус, підлива за бажанням

1. Рис відварити до готовності і охолодити. М'ясо дрібно порізати. Сир потерти на терці з великими отворами.
2. Змішати рис, сир, м'ясо, яйця, сіль, перець.
3. Розігріти олію на сковороді. З рисової мали формувати котлетки-кульки, запанірувати їх в манній крупі або сухарях і смажити на сковороді до золотистого кольору з обох сторін.
4. Помідори нарізати кружальцями. Викласти рисові котлетки на тарілку, злегка змастити кожну майонезом, прикрити кружальцем помідора. За бажанням зверху полити соусом.

Смачного
 М.К.: самі котлетки видалися мені трішки сухуватими, тому я вирішила їх подавати з помідорками і майонезом і сирним соусом з пакетика, хоча можна просто полити підливкою, сметанкою чи соусом.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*