Сирники (творожники)

На 5-6 штучок

250г домашнього сиру
1-2 ст. л цукру
1 ст.л. родзинок (порізаної кураги, сушеної вишні, сушених ананасів тощо)
1 яйце
2 ст.л. борошна + для обвалювання
дрібка солі, ванільний цукор

1. Змішати сир з цукром, сіллю, ваніліном, добре все розтерти. Додати яйце, ізюм і борошно.
2. Розігріти сковороду, налити на неї трішки олії. Насипати на мілку тарілочку борошна. Формувати з сирної маси колобки, легенько приплюскувати і обкачувати в борошні.
3. Викладати на сковороду і смажити до золотистого кольору з обох сторін. Подавати зі сметанкою, варенням, ягідним соусом.

СМАЧНОГО

Сирники (творожники): 12 комментариев

  1. Дякую, смакота!!! Моїм діткам посмакували!!!:-))

  2. а чому вони прилипають до пательні?Пательня добре розігріта)???

  3. а з чого зроблена пательня? у мене сирники прилипали іноді до новеньких пателень з алюмінію або зі сталі, навіть якщо вони були дуже добре розігріті. Тепер, після тривалого користування, не прилипають.

    Ще як варіант — олія не достатньо розігрілася

  4. прилипають через те що ви замало муки додали в сирники

  5. Робила сирнички, вийшли просто розкішні, але замість сухофоруктів додавала дрібненькими кусочками молочний шоколад… дуууже смачно!!!

  6. На здоров’я, радію, що сирнички Вам посмакували!

  7. Вийшли! таких смачних у мене ще не було! справді!

Обсуждение закрыто.