Смачна вечеря за півгодини

Ділюся рецептиком смачної м'ясної підливки, яка смакує з будь-яким гарніром: пюрешка, каша, макарони, овочі. При цьому на її приготування витрачається мінімум часу.

400 гр. філе (телятина, свинина, індик, курка)
1 цибулина
2 ст.л. соєвого соуса
1/4 скл. сухого червоного вина
3 ст.л. крохмалю
3 ст.л. олії
2/3 скл. бульйона
1 скл. вершків (10%)
1 ч.л. солі
перець за смаком

1. М'ясо нарізати тоненькими полосочками, цибулю — тоненькими півкільцями. Перекласти в мисочку, залити вином, соєвим соусом, додати сіль. Залишити маринуватися мінімум на 30 хв.
2. Розігірти сковороду з олією, так щоб вона трішки димілася. Відцідити м'ясо з цибулею (маринад злити в окрему склянку), додати до нього крохмаль, і ретельно перемішати, щоб крохмаль покрив усе м'ясо.
3. Викласти підготовлене м'ясо з цибулею на скорвороду і помішуючи готувати на максимальному вогні 2-3 хв.
4. У склянку з маринадом долити бульйон до повної склянки. Зменшити вогонь під сковородою до середнього. Додати до м'яса бульйон з маринадом і вершки. Готувати ще 7-10 хв. Зняти з вогню, накрити кришкою і дати настоятися 15 хв.
5. Подавати з гарніром (нам смакує картопляне пюре) та овочевим салатиком, наприклад цим

Смачного

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*