Ніжний сметанковий пиріг з персиками

Тісто:
1 1/2 скл борошна
2 ст.л. цукру
1 ч.л. порошка до печива
175 гр масла/маргарину
1 жовток

Начинка:
1/2 л сметани
3/4 скл цукру
1 жовток
1 ст.л манної крупи
2 білки

1 банка (825 гр) консервованих персиків — половинками

1. Нагріти духовкудо 200С. Змішати всі компоненти тіста до однорідної маси або крихти. Обліпити тістом дно і стінки форми 26см.
2. Для начинки: збити білки в стійку піну. Змішати сметану. цукор, жовтки і манну крупу. Акуратно ввести білки і легенько розмішати. Вилити начинку у форму з тістом. Зверху за допомогою виделки викласти половинки персиків.
3. Випікати 50-60 хв — до золотистої шкірочки. Дати охолонути.

Смачного

М.К.: інший варіант начинки — порізати персики на кубики, вмішати легенько в начинку і вилити у форму з тісто

Ніжний сметанковий пиріг з персиками: 2 комментария

  1. думаю спробувати цей пиріг зі свіжими абрикосами -)

  2. обов’язково спробуйте!!!

    цей пиріг дуже смачний і з абрикосками, і з вишеньками, і з чорницею

Обсуждение закрыто.