Смачні булочки

На 6 штучок:

1 скл. борошна
3 ст.л. майонезу
1/2 скл. молока
1 ч.л. розпушувача
1/4 ч.л. солі

Для подачі: масло, джем, варення, конфітюр, мед, плавлений сир і т.д.

1. Розігріти духовку до 180С.
2. Просіяти борошно з сіллю та розпушувачем. Додати майонез, молоко і ретельно вимішати. Розкласти в формочки для мафінів.
3. Випікати 20-25 хв, до насиченого золотистого кольору. Злегка остудити, подавати теплими.
Варіант подачі: надрізати булочку не до кінця навіпіл по горизонталі і змастити маслом, сиром, джемом, медом…

Смачного

Смачні булочки: 3 комментария

  1. Робила майже за рецептом, додала італійсих трав та 0,5 ч.л.морської солі, скоринка вийшла смачна, але в середині вийшов такий собі гливкий (мокрий) хлібчик? В чому проблема?

  2. Готові булочки мають злегка вологуваті перетинки між пустотами всередині — але не сирі… Для порівняння — по консистенції як оладки.

    Якщо у Вас сирувате тісто всередині то можливо варто:

    а) збільшити час випічки

    б) збільшити температуру

    Це пов’язане з особливостями кожної духовки. Я майже для кожного рецепта підбираю час і температуру індивідуально, і часто вони значно відрізняються від запропонованих в оригіналах

  3. когда булки остыли, стали очеь дубовыми…

Обсуждение закрыто.