Супчик а-ля Мінестроне

1,5 л. яловичого бульону
1/2 невеличкої капустинки
1/2 скл. свіжого полущеного гороху
15-20 стручків молодої квасолі
2 помідорки
5-6 кружалець гарної вареної ковбаси
сіль, перець, приправи за смаком і бажанням

1. Капусту нарізати тоненько. Стручки квасолі розрізати на невеличкі прямокутники. Помідорки порізати кубиками. Ковбасу нарізати невеличкими смужками.
2. Довести бульон до кипіння. Вкинути в каструлю капусту, горох і квасолю. Проварити 10-12 хв. Додати порізау ковбасу. Через 5 хв. додати томатні кубики, сіль, перець, приправу (якщо використовуєте). Варити ще 10-12 хв.

Смачного

Супчик а-ля Мінестроне: 6 комментариев

  1. Шановні! Українською:

    говяжий — яловичий

    полосочки -смужечки

    фасоль — квасоля
    і т.д.

  2. Дякую за коментар 🙂

    Мабуль писала рецепт дуже неуважно, тому й назбирала стільки русизмів

  3. Смачненький і легенький супчик. 🙂

    Можна і смачно попоїсти и черево не побільшає 🙂

    Респект автору.
    А взагалі додавм цей сайт у свої найулюбленіші ,спасибі усим,хто сюди дописує.

  4. так, я і не претендую на аутентичність рецепту

Обсуждение закрыто.