Біскотті — випечені двічі

2 чашки борошно
1 чашка цукру
1 ч.л. розпушувача
1/8 ч.л. солі
1/2 чашки мигдалю, порізаного великими шматочками
1/2 чашки сушеної вишні
3 яйця
2 ст.л. мартіні (або коньяка)
1 ч.л. ванільного екстракту

1. На сухій сковороді підсмажити злегка мигдаль. Змішати в мисці борошно, цукор, горіхи, розпушувач і сіль. У окремій мисці збити яйця з мартіні і ваніллю, щоб добре змішалися. Всипати сухі інгредієнти і перемішати (можна міксером, насадкою для тіста) Тісто буде липкуватим, але НЕ додавайте більше борошна.

2. Вишкребти тісто на викладений пергаментним папером лист і сформувати буханець, приблизно 25х12 см. Якщо дуже липнутиме до рук, можна злега посипати їх борошном.
Поставити лист в розігріту до 150С духовку і випікати близько 50 хвилин, поки не виріб стане щільним і сухим.

3. Вийняти з духовки і залишити на столі хвилин на 10, після чого зазубреним ножем порізати на діагональні смужки, приблизно 2 см шириною. Роззкласти печенька розрізом вниз на противень.                                      

4. Випікати 20 хв, тоді перевернути біскотті и випікати еще 20 хв. Вийняти з духовки і охолодити на решітці. Готові біскотті можна зберігати у щільно закритому контейнері.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*