Хрумко і ніжно: пиріг з сезонними фруктами в безе

 

 

Для тіста
3 жовтки
3 ст.л. кип’ятка
150 гр цукру
1 ст.л. ванільного цукру
250 гр борошна
2 ч.л. розпушувача
50 гр масла
5 ст.л. молока
дрібка солі

Для начинки
1 кг фруктів/ягід
100-200 гр цукру
3 білки

1. Тісто: Розтерти жовтки з кипятком, поступово додавати цукор і ванільний цукор. Просіяти борошно з розпушувачем. Масло розтопити і дати охолонути.
2. Додати до жовтків з цукром масло, борошно і молоко. Добре вимішати.
3. Духовку розігріти до 200С. Противень (29х21) змастити маслом. Викласти тісто на противень, розрівняти. Випікати 15 хвилин
4. Фрукти-ягоди помити, просушити (якщо великі то порізати).
5. Білки взбити в стійку піну. Поступово додавати цукор. Акуранто вмішати фрукти-ягоди.
6.Зменшити температуру духовки до 150С. Акуратно викласти на тісто білки з фруктами-ягодами. Випікати ще 20-30 хв. Охолодити

Смачного

Хрумко і ніжно: пиріг з сезонними фруктами в безе: 2 комментария

  1. запіканка ну дуууууже смачна)) дякую за рецепт!

  2. hope, 77.87.152.34

    на здоров’я 🙂 рада що припало до смаку, ми теж полюбляємо цей пиріжок

Обсуждение закрыто.