Вишуканий сніданок: Французькі тости з чорничним соусом

На 2 порції

4 шматочки білого хліба
1 яйце
4 ст.л. молока
1 ст.л. цукру
верщкове масло для смаження

3 ст.л. ягід чорниці
1-2 ст.л. цукрової пудри

цукрова пудра

1. Обрізати в хліба скоринку. Вилкою добре взбити яйце з молоком і цукром.
2. Розігріти сковороду. Змастити її вершковим маслом.
3. Обмакнути шматочок хліба в молочно-яєчну суміш і викласти на сковороду.
4. Смажити тости по 2-3 хвилини з кожної сторони — до золотистого кольору.
5. Для соусу: взбити в блендері ягоди з цукровою пудрою. За бажанням протерти соус через сито, щоб позбутися дрібних кісточок.
6. Подавати тости з соусом, посипавши цукровою пудрою за смаком

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*