Картопляний супчик з грибами і чорносливом

30 г сушених грибів
6 середніх картоплин
60 г чорносливу
1 цибулина
1/2 ст.л олії
2 л води
лавровий лист
сіль, перець за смаком
лимон
зелень

1. Замочити гриби в холодній воді на 2 год. Поставити на маленький вогонь і відварити до  готовності грибів. Вийняти гриби і віставити.

2. Картоплю почистити і порізати кубиками. Вкинути картоплю та лавровий лист в грибну юшку, поставити на малий вогонь.

3. Цибулю нарізати тоненькими півкільцями. Підсмажити на сковороді в розігрітій олії. Чорнослив дрібно порізати.

4. За кілька хвилин до готовності картоплі додати чорнослив і цибулю в суп. Посолити і поперчити.

5. При подачі додати в тарілку півкружальця лимону

Смачного

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*