Пікантний томатний хліб

1 скл. теплого молока
3 скл. борошна
1/2 ст.л. без верху цукру
1 ч.л. солі
2 ч.л. сухих дріжджів
50 гр. розм'якшеного масла

додатково: 1 ст.л. томатної пасти

1-2 ст. ложки олії для замісу та змащування

1. Вписати в молоко дріжжі, цукор і 1 ст.л. борошна. Відставити на 5-7 хв. до утворення пінної шапочки.
2. Просіяти борошно в миску, додати масло, сіль і молочно-дріжжову суміш. Замісити тісто (я вимішую міксером 3-5 хв.) Змастити миску олією. Накрити плівкою або рушником і залишити в теплому місці на 30-60 хв. до збільшення вдвоє.
3. Розділити тісто на дві частини, в одну додати томатну пасту, якщо тісто за рахунок цього стане трохи рідшим, то додати трохи борошна і добре вимісити міксером.
4. Розкатати тісто в прямокутники однакового розміру і покласти один на другий. Скатати в рулет, покласти у форму змащену олією формою. Накрити форму залишити в теплому місці на півгодинки.
5. Розігріти духовку до 180С. Змастити верх хліба молоком або олією, посипати травами за бажанням. На дно духовки поставити посуд з водою (для утворення рум'яної скоринки). Випікати близько 30 хв. Дати охолонути.

СМАЧНОГО!

 

Пікантний томатний хліб: 1 комментарий

  1. Посмотри, может будет интересно. Кстати, рецепты отличные.

    Сексилук — это эротические галереи, видео и рассказы. Добавляйте нас в закладки.Обновляемся ежедневно, всегда есть что посмотреть. Будем рады видеть Вас на нашем проекте.

Обсуждение закрыто.