Завитки з пудингом

Тісто:
500 гр борошна
1 пакетик сухих дріжджів
50 гр цукру
2 яйця
125 мл. теплого молока
100 гр розтопленого маргарину, теплого

Начинка:
2 пакетика ванільного пудинга
750 мл молока
80 гр цукру
родзинки чи порізані цукати за бажанням

2 ст.л. абрикосового конфітюру

1. Дріжжі розчинити в теплому молоці, додати чайну ложку борошна і цукру. Відставити на 10хв.

2. Борошно просіяти в миску і змішати з млочно-дріжджовою сумішшю. Добавити цукор, дрібку солі, яйця і маргарин. Всі компоненти перемішати міксером (насадки для замісу тіста) спочатку на мінімальній, а потім на максимальній швидкості 5хв. Тісто накрити і поставити в тепле місце, поки воно не збільшиться удвічі.

3.Приготувати начинку згідно вказівок на упаковці, використовуючи тільки 750мл молока. Остудити, час від часу помішуючи. Додати родзинки або цукати при бажанні.

4. Тісто злегка посипати борошном, вийняти з миски і злегка помісити. Розкатати в прямокутник (40х60см), змастити пудингом. Тісто згорнути, починаючи з короткої сторони, в рулет, нарізати на шматочки товщиною близько 2см і викласти на застелене папером деко. Ще раз поставити в теплому місці, щоб завитки підросли.

5. Випікати в заздалегідь розігрітій до 200-220С духовці 15-20 хвилин. Готові завитки відразу покрити теплим абрикосовим конфітюром. Для цього 2 ст.л конфітюру розігріти з 1 ст.л води, пропустити крізь сито.

 

Смачного!

Завитки з пудингом: 2 комментария

  1. Должно быть вкусно.

    Sexylook.ru — это эротические галереи, видео и рассказы. Добавляйте нас в закладки.Обновляемся ежедневно, всегда есть что посмотреть. Будем рады видеть Вас на нашем проекте.

  2. Апеттитна выглядит,обязательно приготовлю.Спасибо.

Обсуждение закрыто.