МУЖчина на кухні: Гречана запіканка з печінкою

500 гр сирої печінки
1 скл. сирої гречаної крупи
2 цибулини
2 яйця
100 гр. масла
сіль, перець
твердий сир за бажанням

1. Розігріти духовку до 180С.
2. Печінку, цибулю та масло перемолоти (м'ясорубка, блендер, кухонний комбайн).
3. До перемеленої маси додати яйця і гречку, добре розмішати. Викласти у змащену маслом форму.
4. Випікати 30-40хв. (до готовності гречки). За бажанням за кілька хвилин до готовності посипати натертим твердим сиром

Смачного!

М.К.: у нас була куряча печінка та ще й вимочена у вині. Але для цієї запіканки курячу печінку брати не дуже добре, оскільки вона має менш щільну структуру, і дуже ріденька після перемелювання. В результаті більша частина гречки опустилася на низ запіканки, а зверху залишилося печіночне суфле :). Але з телячою чи гов'яжою печінкою такого бути не повинно.

МУЖчина на кухні: Гречана запіканка з печінкою: 2 комментария

Обсуждение закрыто.