Макарони, запечені у вершковому соусі

На 3-4 порції:

250 гр. макаронів (спіральки, хвильки, ріжки або поламані спагетті)
1 скл. молока
1 уп. соуса "Вершковий з кропом" (Galina Blanka)
100-150 гр. твердого сиру
сіль, перець
масло для форми

Додатки за бажанням:
м'ясо-ковбасні вироби
гриби
оливки
овочі (перець, кукурудза і тд)

1. Відварити макарони у підсоленій воді, не до кінця (якщо згідно інструкції їх треба варити 7-8 хв, то готувати усього 5-6). Процідити
2. Підготувати додатки: дрібно нарізати і при потребі обсмажити (сире м'ясо, фарш, гриби). Змішати макарони з додатками
3. Розігріти духовку до 180-200С. Форму змастити маслом. Викласти макарони. Натерти тв. сир
4. Розвести порошок для соуса в молоком. Залити макарони соусом. Посипати натертим сиром. Запікати 20-25хв.

Смачного!

М.К.: мій улюблений варіант — соусом "Пармезан", шампіньйонами і сиром "Фета". Гриби не змішую з макаронами, а викладаю зверху і посипаю покришеним сиром

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*