Порційні кексики з журавлиною

на 12 штучок

100 гр журавлини (мабуть сушеної, але робила зі свіжою)
125 гр масла
220 гр борошна
1,5 ч.л. розпушувача
150 мл молока
150 гр цукру
100 гр грецтких горіхів
цедра одного лимона
1 яйце, трішки взбите

1 ч.л. спецій для глінтвейну (факультативно)

1. Розігріти духовку до 180С.
2. Розтерти масло з борошном в крихту. Додати цукор, горіхи, журавлину, спеції та цедру.
3. Окремо змішати молоко з яйцем. Поступово додати до борошна.
4. Викласти тістов формочки. Випікати до готовності — «суха зубочистка» (25-30хв)

Смачного!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*