Варіація на тему салата «Вальдорф»

3-4 стебла селери
1 велике яблуко (кисле і соковите)
150-200 гр відвареної або запеченої курячої грудки
1 ст.л. масла
1/4 скл. ядер грецьких горіхів

1 ст.л майонезу
1/2 ч.л. ніжної гірчиці
1 ст.л. лимонного соку

сіль
свіжозмелений перець

1. Яблуко почистити і нарізати маленькими кубиками або невеличкою соломкою (2-2,5 см довжиною).
2. Стебла селери дрібно нарізати — сегментами впоперек, або повздовж, так як яблука
3. Курячу грудку дрібно нарізати і злегка підсмажити на маслі
4. Соус: майонез змішати з гірчицею та лимонним соком, додати сіль, перець за смаком
5. В салатнику змішати яблуко, селеру та курячу грудку. Заправити соусом і перемішати.
6. При можливості дати настоятися годинку. Перед подачею посипати посіченими ядрами грецького горіха.

На фото з шматочками тортильї

Смачного!

 

Варіація на тему салата «Вальдорф»: 2 комментария

Обсуждение закрыто.