ACQUACOTTA — ТОСКАНСЬКИЙ ХЛІБНИЙ СУП

4 шматки сухого хліба
1 невелика цибулина
1 стеблина селери
2 великих помідори (порізані)

0,5 л курячого бульйону / овочевого / просто окропу

сіль
перець
2 ст.л. оливкової олії
свіжий базилік
оригано
1 помідорчик для подачі

1. Не дуже дрібно порубати цибулю і селеру, спасерувати їх на на олії до мягкості
2. Додати порізані помідори, довести до кипіння, покласти поламані шматки хліба і залити киплячим бульйоном.
3. Додати оригано, поперчити, варити на слабкому вогні під кришкою 30 хвилин.
4. Перед подачею порізувати в гарячий суп помідор кубиками і базилік. Посолити, якщо треба.

Готовий суп має консистенцію киселя

Смачного!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*