Гарбузовий суп з пряними фрикадельками

На 3-4 порції

200 гр запеченого гарбуза
1 картоплина
2 скл. овочевого бульону
1 сира гостра ковбаска (купати, мюнхенські, ковбаски-гриль)
або
100-150 г пісного свинного фаршу та 1 ч.л. мелених прянощів
сіль
перець
1-2 шматочки батона без скоринки

1. Зняти з ковбаски шкірку (або змішати свинний фарш з прянощами), сформувати невеличкі фрикадельки (10-12 шт).
2. Картоплю почистити і порізати невеликими кубиками. Відварити до напівготовності в бульоні.
3. Додати в суп фрикадельки і проварити кілька хвилин.
4. Вийняти фрикадельки і додати до картоплі гарбуз, довести до кипіння.
5. Збити суп блендером в пюре, посолити і поперчити за смаком.
6. Розлити суп в тарілки, додати фрикадельки, прикрасити крутонами, зеленню, сметаною або вершками

Для крутонів: хліб порізати невеличкими кубиками і підсмажити до золотистого кольору на сухій сковороді або в духовці.

Смачного!

Автор Gulia (carina-forum.com)

Гарбузовий суп з пряними фрикадельками: 2 комментария

  1. Як гарно, несподiвано та й мабуть смачно! Дякую за таку iдею, та ще й напередоднi свят.

Обсуждение закрыто.

Гарбузовий суп з пряними фрикадельками

200 гр запеченого гарбуза
1 картоплина
2 скл. овочевого бульона
1 сира гостра ковбаска (купати, мюнхенські, ковбаски-гриль)
або
100-1500 гр пісного свинного фаршу та 1 ч.л. мелених прянощів
сіль
перець
1-2 шматочки батона без скоринки

1. Зняти з ковбаски шкірку (або змішати свинний фарш з прянощами), сформувати невеличкі фрикадельки (10-12 шт).
2. Картоплю почистити і порізати невеликими кубиками. Відварити до напівготовності в бульоні.
3. Додати в суп фрикадельки і проварити кілька хвилин.
4. Вийняти фрикадельки і додати до картоплі гарбуз, довести до кипіння.
5. Збити суп блендером в пюре, посолити і поперчити за смаком.
6. Розлити суп в тарілки, додати фрикадельки, прикрасити крутонами, зеленню, сметаною або вершками

Для крутонів: хліб порізати невеличкими кубиками і підсмажити до золотистого кольору на сухій сковороді або в духовці.

Смачного!

Автор Gulia (carina-forum.com)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*