Лимонний рулет

1 скл. борошна
1 яйце
1 банка згущеного молока (375г)
1 ч.л. розпушувача

2 лимони
1 скл. цукру

цукрова пудра

Духовка: 180С

Лимонний рулет

 

1. Змішуємо всі компоненти для тіста. Противень вистелити папером для випічки і змастити його маслом (оскільки в тісті майже нема жиру воно липне навіть до пергаменту)
Виливаємо тісто на пергамент, розмащуємо при потребі. Випікаємо 15-20хв (до золотистого кольору)
2. Лимони добре вимити і прокрутити через мясорубку або взбити в блендері, змішати з цукром.
3. Готовий корж змастити лимонною начинкою. Обережно (гаряче!!!) закрутити в рулет, відділяючи пергамент. Закручений рулет загорнути в чистий білий рушничок і залишити, щоб охолов.

Смачного!

Лимонний рулет: 11 комментариев

  1. Поїду в гості до мами і обвязково спробую приготувати рулет. Це напевне має гарно пахнути

  2. to Olena, 78.111.190.211

    О так, неперевершений аромат свіжої випічки та цитрусових… я заледве дочекалася, щоб рулет як слід охолонув 🙂

  3. З усього видно, що рулет має бути смачним, але, шановна пані, що ви мали на увазі, коли вжили слово «розмащуємо»(при потребі)? «Змащувати» — це російською — «смазывать» (маслом, наприклад), а розмащувати? Може, «размазывать»? Але тоді українською буде «розмазувати»

  4. Я просто на вершині щастя!!!! нарешті я знайшла хочь щось гідне в цьому клятому инеті!!!! Дякую Вам за рецепти…є багато для мене нового….но можу й своїм поділитись…Успіхів Вам!!!!

  5. to Світлана

    Дякую Вам за такий гарний відгук.

    Буду рада, якщо Ви ділитиметеся своїми рецептами. Давно планую створити рубрику з рецептами читачів ГФ

  6. Я теж боялася рулетів. Але вдався на славу! Пухкенький, вміру солодкий і кисленький . Дуже смачно, дякую!

  7. Я завжди боюся робити рулети, бо мені весь час здається, шо коли я їх буду закручувати, тісто поламається. Ану скажіть мені яка я неправа, бо завтра гості, а я дуже хочу його спекти!!

    =)

  8. Natalia, прошу вибачення, запізно побачила коментар. Сподіваюся Ви все ж приготували рулет і він у Вас чудесно вдався 🙂

    Корж при закручуванні не ламається, особливо якщо його закручувати ще гарячим. Або часом користуюся таким способом — випечений корж накриваю на хвильку ледь вологим рушничком

  9. Здається, мій комент обрізало :-/

    Я писала, шо робила його, але не надто задоволена, бо вийшов фейл з начинкою. Мабуть, лимони були завеликі і надто соковиті, бо начинка всюди порозлазилася поки я закручувала то діло.

    Але дякую!!

  10. Natalia шкодую, що вийшов прокол з начинкою, але дуже тішуся тим, що Ви все ж вирішили зробити рулет 🙂 Сподіваюся, що наступний Ваш рулет буде відповідати всім вимогам 🙂

Обсуждение закрыто.