Пісне меню: Буряковий салат з коріандром

1 середній буряк (можна варений або сирий)

2 морквини (сирі)

1-2 яблука

1/2 скл. горіхів

1/2 скл. посіченої зелені коріандру (кінза)

1/2 скл. гранатових зерен

3 ст.л. олії (оливкова)

1 ч.л. гірчиці

1/2 апельсина (тільки сік)

1/2 лимона (тільки сік)

сіль, перець

 

1. Буряк, морвку, яблуко почистити і потерти на терці (я робила на терці Берненра, але можна на звичайній, або для корейської моркви). Викласти в миску. Полити лимонним сокомі перемішати.

2. Горіхи посікти і підсмажити на сухій сковороді (2-3 хв)

3. Приготувати соус: в мисочці вінчиком збити олію, грічицю, апельсиновий сік

4. Салат посолити, поперчити і полити соусом. Перемішати і постаити на 15 хв в холодильник.

5. Перед подачею присипати горіхами, коріандром та гранатовими зернами

 

Смачного!

 

Джерело:  carina-forum.com

Пісне меню: Буряковий салат з коріандром: 4 комментария

  1. Дякую за рецепт салатику. Виглядає смачно… Думаю, що приготую його десь на днях.

  2. Сьогодні приготувала салатик. Правда трохи довелося поімпровізувати, бо не всі інгрідієнти були. Чоловік сказав, що як для сирого бурячка це досить смачно і здорово. Але саме головний експерт був син, він їв салатик ВЕЛИКОЮ ложкою і я просто цим не могла не нарадуватись. Дякую!

Обсуждение закрыто.