Пісне меню: вівсяні котлетки від пані Олени

1 скл. вівсяних пластівців
1/2 скл. води (окріп)
3-4 шт. шампіньйонів свіжих (взяла 6 шт)
1 картоплина
1 цибуля
2 зубці часнику
зелень
сіль
свіжомелений перець
рослинна олія для смаження

1. Вівсяні пластівці насипати в миску або каструльку, залити окропом, накрити кришкою і залишити набрякати на ~20-30 хвилин.
2. Картоплю почистити, вимити і натерти на дрібній терці. Цибулю почистити і натерти на дрібній терці.
3. Шампіньйони порізати маленькими кубиками. Зелень подрібнити. Часник пропустити через часниковий прес.
4. До набряклої вівсянки додати картоплю, цибулю, часник, гриби і зелень — масу добре перемішати, посолити і поперчити.
5. Вівсяна маса повинна вийти не дуже густою і не дуже рідкою — аби можна було набирати її ложкою. На розігріту з рослинною олією сковороду столовою ложкою викласти вівсяні котлетки.
6. Обсмажити котлетки на середньому вогні з одного боку до рум'яної скориночки. Перевернути на іншу сторону, обсмажити ~1 хвилину на середньому вогні, потім вогонь зменшити вогонь до мінімального, накрити кришкою і довести до готовності ~5 хвилин.  

Смачного!

М.К.: прошу вибачення за якість фото — мильничка мандрувала в той день коли готувала котлетки, тому фотографувала на телефон

Пісне меню: вівсяні котлетки від пані Олени: 4 комментария

  1. Мені так приємно…. Сподіваюсь вони усім сподобаються

  2. Обов’язково зроблю такі. Чоловік вже починає нити і тикати пальцем на свій величенький животик, бачте — я його загодувала м’ясом. Вводжу у раціон пісні страви!!!! І ця буде перша

  3. Котлетки супер! вкуснючие!!! и в пост просто не зменимые, особенно как бутербродик с хлебушком сытно и вкусно

Обсуждение закрыто.