Гарбузовий крем-суп з сиром

400 гр гарбузового пюре (можна придбати у відділі дитячого харчування, тільки прочитайте склад, а то більшість з них з манкою або рисовим крохмалем у великій кількості)
100 гр твердого сиру, натерти
3 скл. бульону
1 невеличка цибулина, дрібно нарзіана
1 зубчик часника, пропустити крізь прес
1/3 скл. вершків
1-2 ст.л. олії
тертий мускатний горіх,
сіль,
перець

1. В каструлю налити олію, і на середньому вогні спасерувати цубулю до мякості.
2. Додати часник і потримати ще хвилинку.
3. Додати бульйон і довести до кипіння.
4. Додати гарбузове пюре, розмішати і довести до кипіння.
5. Додати вершки, тертий сир і розмішати, щоб сир розплавився.
6. Додати тертий мускатний горіх, сіль, перець за смаком.

Смачного!

Джерело

Гарбузовий крем-суп з сиром: 2 комментария

  1. Спробувала приготувати, але додала ще трохи картопельки.Але в мене сир чомусь не розтопився

  2. to Olena, 93.180.198.38

    Це залежить від сорту і жирності сиру

Обсуждение закрыто.