Кекси з виноградом

80 гр цукру
2 яйця
1/3 скл. олії
1 скл. борошна
1 ч.л. розпушувача
дрібка солі
1/2 ч.л. ваніліна
виноград без кісточок

1. Борошно змішати з сіллю та розпушувачем.
2. Збити міксером яйця, поступово додати цукор в пухку білу масу. Влити олію, додати ванілін і перемішати. Просіяти на суміш борошно. Обережно перемішати кількома рухами, довго не вимішувати.
3. Форми для маффінів змастити маслом, наповнити на 2/3 тістом, зверху викласти виноградинки (5-6). Випікати в розігрітій до 180С духовці 30-35 хв. Охолодити.

Смачного!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*