Корейська морква по-домашньому

800 гр почищеної моркви
1/2 скл. соняшникової олії
4 ст.л. винного оцту
3 зубці часнику
1/4 ч.л. кориандру
дрібка чилі
1 ч.л. солі
1/2 ч.л. свіжозмеленого перцю

1. Моркву натерти (використовую спеціальну терку) довгими тонкими смужечками.
2. Олію закип’ятити з оцтом і спеціями. Залити моркву гарячою олією.
3. Дати настоятися кілька годин при кімнатній температурі, тоді поставити на 10-12 годин в холодильник

Така морква може зберігатися в холодильнику кілька тижнів. Правда в нас вона так довго ніколи не затримується


Корейська морква по-домашньому: 11 комментариев

  1. Обовязково приготую.Дуже люблю таку моркву,але купую,не завжди вистачає часу готувати.

    Підкажіть,будь ласка,якщо готуєте,рецепт капусти по-корейськи або просто маринованої.Хочеться легенької капустки ще за якимся рецептом окрім квашеної.

    Дякую.

  2. to Альошкіна

    Є рецептик для капусти 🙂 Як тільки поповню запаси соєвого соусу — одразу приготую і виставлю

  3. морква дійсно смачна, але прикол в тому, що вона зовсім не корейська. у корейців ніколи не було такої страви. це, певно, вже тутешні корейці вигадали

  4. Чуствуеш себя как дома. Спасибо создателям. Я тоже очень люблю корейскую морковку и салат с крабовых палочек ))) Удачи вам!!!

  5. Очень много полезной информации особенно для молодых девушек. СПАСИБО.

  6. Ну как бэ, настоящая морковка делаеться с кунжутом, а не с кориандром и к оцету и маслу еще добавляеться соевый соус и она долго вымачиваеться во всем этом, очень долгий процесс. А еще добавляют лук. Вообщем это мега сала. Лук треться так же как и морковка, его не много нада.

  7. Можно не кипятить масло с уксусом, чтобы не разрушать ценные вещества в масле. Достаточно хорошо нагреть масло в чугунной сковородке, потом выложить тёртую морковь, сверху полить уксусом, посыпать специями и прямо в сковородке перемешать, накрыть крышкой и оставить на некоторое время. Я ещё добавляю ложку сахара.

  8. to Гість: , 232-117-113-92.pool.ukrtel.net ,

    Дякую за пораду 🙂

  9. Дякую,за рецепт!!!!

    Люблю цю морвочку=)

  10. Натерту моркву солимо,перемішуємо і робимо в центрі невелике заглиблення,куди засипаємо коріандр,перець чілі,вичавлений часник-все до смаку.На олії( бажано оливкова)обсмажити 1-2 нарізаної півкільцями цибульку і додати оцет (до смаку),довести до кипіння ,ізразу все вилити на суміш спецій ,що насипана у заглибленні .Через2хв. все перемішати ,викласти в посудину ,яка щільно закривається добре втрамбувати,щоб покрилась соком.Зауважила,якщо брати оцет яблучний чи винний,то враження ніби морква скисла.Оливкову олію беру,бо часник краще засвоюється в такому тандемі.Незабувайте,що морква має бути моцна,як холєра,тому часнику,чілі,оцту даю гідно.

Обсуждение закрыто.