Шоколадні млинці з малиновим джемом

2 скл. молока
2 яйця
3 ст.л. розтопленого масла
1 1/2 скл. борошна
1/3 скл. какао порошка
1/3 скл. цукру
1/2 ч.л. солі

1 скл. малинового джему
збиті вершки або морозиво
свіжа малина за бажанням

1. Збити разом молоко, борошно, яйця, масло, порошок какао, цукор і сіль. Накрити і охолодити не менше 2-ї годин.
2. Розігріти сковороду, злегка змастити маслом. Влити на сковороду 75 мл (4 ст.л. або 1/4 скл.) випікати з двох сторін на помірному вогні. Випечені млинці збегірати в теплі.
3. Кожен млинець змастити 1-2 ст.л. джему і звернути трикутничком.
4. Подавати зі збитими вершками або морозивом. Можна прикрасити свіжими ягодами (якщо сезон 🙂 )

Смачного!

Шоколадні млинці з малиновим джемом: 4 комментария

  1. to greta, tangential-gratitude.volia.net

    змішати з усіма продуктами для тіста на першому етапі — виправила в рецепті

  2. дуже дякую за класний рецепт млинців) я правда робила їх з сиром, родзинками і ванільним цукром, а зверху полила збитими вершками:)але я дала більше какао,і млинці вийшли ну дуууже шоколадного кольору)

  3. До детального опису кожної страви додайте, будь-ласка, назву розділу, до якого Ви цю страву віднесли. З гіперпосиланням. Тоді нам буде зручно переходити до інших подібних рецептів.

Обсуждение закрыто.