Сніданкові секрети: омлет-рулет

2 яйця
2 ст.л. молока
1 ст.л. сметани
2 ч.л. борошна
сіль, перець

1 ст.л. тертого твердого сиру
1 ст.л сметани
зелень за бажанням

1. Яйця збити виделкою, додати молоко, борошно, сметану, сіль, перець. Знову збити виделкою або вінчиком, щоб не було грудочок.
2. Добре розігріти сковороду, змастити легенько шматочком вершкового масла.
3. Обережно вилити омлетну суміш на сковороду (24-26 см). Накрити кришкою і готувати 3-5 хв на на середньому вогні. Омлет має стати монолітним млинцем.
4. Перекласти готовий омлет на теплу тарілку, змастити сметаною, посипати тертим сиром і посіченою зеленню. Скрутити омлет в рулет, при потребі перекласти на іншу тарілку.

Смачного!

Сніданкові секрети: омлет-рулет: 5 комментариев

  1. Завжди зранку ламаю голову,що з’їсти на сніданок? Звічайна яєшня, чи бутерброд із сиром вже набридли! Спробую приготувати ваш омлет-рулет! На вигляд апетитна страва.

    http://www.porada.blox.ua

  2. vitaly_86

    Спробуйте 😉 Я собі готую такий сніданок (а іноді обід) доволі часто, і постійно експериментую з наповнювачами, останнім часом полюбила з вершковим сиром та консервованим тунцем.

  3. І я теж приготую обовязково. Чоловік дуже любить омлети. Спробую здивувати.

  4. Дуже дякую за такий смачний, швидкий у приготуванні та оригінальний рецепт. Кого не пригощала — зразу просять розповісти як це готувати. Ще раз спасибі.

  5. to Ирина

    на здоров’я, рада, що Вам сподобалося 🙂

Обсуждение закрыто.