Яблучний мус

на 2 порції

3-4 яблука
1-2 ч.л. меду
2-3 ст.л. вина
жменька горіхів та родзинок
1 ст.л. тертого шоколаду

1. Яблука почистити від шкірки, вийняти насіння. Порізати невеличкими шматочками.
2. В каструльку влити 2-3 ст.л. води і вина, всипати яблука, додати мед. Варини на маленькому вогні до м'якості яблкук.
3. Взбити яблука міксером або блендером в пухке пюре.
4. Розкласти в креманки, посипати горішками, родзинками і тертим шоколадом

Смачного!

М.К.: Для більшої легкості в мус можна ввести збитий білок одного курячого яйця або чотирьох перепелиних.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*