Італійська cтраччателла

Отож, для зупки треба:
1 літр смачного курячого бульйону
3 яйця
3 ст.л. натертого Парміджано (як нема заміняю на звичайний твердий сир, але якісний — смак не страждає, просто — інший)
2 ст.л. манки

сіль,
свіжозмелений перець
мускатний горіх

зелена цибулька

1. Яйця збовтати в мисочці, додати тертий сир, манку, сіль, перець, дрібку мускатного горіха
2. Влити в яєчну суміш півсклянки холодного бульйону
3. Закип'ятити решту бульйону, повільно влити яєчну суміш, розмішуючи. Варити 3-4 хв.

Смачного!

За рецепт велика подяка Gulia (carina-forum.com)

Італійська cтраччателла: 3 комментария

  1. Така неприглядна назва і така смачна страва… Треба терміново перейменувати. 🙂

  2. Клас! Я в мене це слово раніше асоціювалось тільки зі смачнющим морозивом. Воно просто біле з кусочками шоколаду =)

Обсуждение закрыто.