Кімчхі — китайська капуста по-корейськи

500 гр китайської (пекінської ккапусти)
3-4 ст.л. соевого соуса
2-3 зубці часнику
по 1 ч.л. солі, цукру, винного оцту
імбирний порошок
мелений перець чилі

1. Дрібно посікти капусту. Часник подрібнити. Капусту посолити, додати чилі, часник, перемішати і залишити маринуватися (на ніч або на добу)
2. В мисочці змішати соевий соус, імбир, оцет і цукор. Залити соусом капусту, добре перемішати і залишити ще на добу.

Кімчхі — китайська капуста по-корейськи: 4 комментария

  1. ти ба! де це ви таке викопали? хоча насправді кімчі готується трохи не так — спосіб приготування досить складний і для чайників не підходящий:) зате смакота!!! і від простуди, і для фігури — плюсів маса.

  2. керунда.рецепт неправильный.ничего не получилось.

  3. to koreanstar777

    викопала на якомусь англомовному ресурсі 🙂 не знаю наскільки відрізняється від оригіналу але вийшло доволі смачно

    to галина, 95.111.206.230

    не думаю, що це коректно — казати про те, що рецепт неправильний, скоріш за все Вам не сподобався результат, а от нам сподобався (хтось любить шоколадні торти, а хтось безешні, так і з цим салатом, комусь до вподоби, а комусь ні)

  4. ну, якщо вам сподобалося, то й слава Богу. але зараз не кожна кореянка удома може кімчі зробити, бо навички втрачають, простіше у магазині купити. чоловік як візьметься її робити, то цілий день возиться з усякими хитрощами…

Обсуждение закрыто.