Сиииирні міні-пампушечки

250 гр домашнього сиру (творог)
1 яйце
7-8 ст.л. цукру
1 ч.л. ванілі
дрібка солі
натерта цедра половини лимона
2 ч.л. розпушвача
250-300 гр борошна

цукрова пудра

олія для смаження (0,7-1л або й більше)

1. Змішуємо всі продукти для пампушок в некруте, липке тісто
2. В глибокій, широкій каструлі розігріваємо олію на НЕвеликому вогні
3. Мокрими руками (тісто ж липке) формуємо невеличкі кульки (розмром з грецький горіх)
4. Невеличкими порціями (орієнтуєтеся на розмір каструлі) обсмажуємо кульки — 1-2хв. Олія повинна повністю покривати їх (хоча кульки постійно спливають і я їх легенько перевертаю дерев’яною лопаточкою)
5. Обсмажені кульки викладаємо на паперові рушники, щоб позбутися зайвої олії
6. За бажанням посипати цукровою пудрою

З такої кількості прождуктів у мене вийшло близько 40 шт, але я їх часом робила ну дууууже вже дрібненькими

Смачного!

Джерело: carina-forum.com

Сиииирні міні-пампушечки: 10 комментариев

  1. Моя мама теж готує схожі пампушки, але тісто в неї рідке як на оладки,і до олії вона його кладе ложечкою, тоді верхній шар запікається, а в середині сир перетворюється на крем.

  2. Дякую за рецептик!!! Пончики просто СУПЕР! :)))))

  3. рада, що пампушки так усім подобаються 🙂

  4. Большое спасибо за рецепт! Очень бысто, а главное при этом — очень вкусно. Единственное но: я пожалела, что добавила цедру лимона, без нее было бы лучше, хотя это дело вкуса. В следующий раз добавлю лучше мелко порезаный изюм.

  5. to nathalie87,

    на здоров’я 🙂 лимонна цедра це справа смаку, я раніше її на дух не переносила, а тепер дуже люблю у всяких творожностях 🙂 з родзинками варто ретельно ліпити пампушечки, щоб поверхня була гладенька, бо вони можуть підгоріти під час фритюру

Обсуждение закрыто.