Теплий картопляний салат (пісна страва)

4 картоплини (середнього розміру, близько 350гр)
150 гр свіжого або мороженого горошку
3 ст.л. оливкової олії
3 сл.л. лимонного соку
сіль, перець за смаком
зелень (цибулька, петрушечка, кінза)

1. Картоплю почитстити і нарізати кубиками (1,5-2 см)
2. Залити картоплю окропом і варити 7-8 хв, додати горошок і варити ще 5 хв (до готовності овочів). Злити воду
3. Приготувати салатну заправку — змішати в мисочці вінчиком олію, лимонний сік, сіль і перець
4. Заправити салат і посипати подрібненою зеленню. Смачного!

Теплий картопляний салат (пісна страва): 3 комментария

  1. А ЯКЩО БРАТИ КОНСЕРВОВАНИЙ ГОРОШОК, ТО МОЖНА ЙОГО ЗЛЕГКА ПIДСМАЖИТИ, ВИГЛЯД ТЕЖ ГАРНЕНЬКИЙ БУДЕ 🙂

  2. to olenka

    яка цікава ідея з смаженим горошком, треба якось спробувати

    to assorti

    на здоров’я

Обсуждение закрыто.