Пісне меню: Веганські деруни та гриби в гірчично-медовому маринаді

Для картопляників на 3-4 порції:
5 великих картоплин
1 велика цибулина
2,5 ст.л. крохмалю
сіль, перець за смаком

олія для смаження

1. Картоплю почистити і натерти на терці з великими отворами.
2. Руками відтиснути картоплю від зайвої вологи.
3. Цибулю почистити і теж натерти. Змішати з тертою картоплею.
4. Додати крохмаль, сіль, перець і ретельно перемішати.
5. Розігріти в сковороді олію і викладати картопляну масу ложкою в олію, формуючи невеликі оладки. Смажити 2-3 хв з кожної сторони.
6. Готові оладки викладати на паперову серветку, щоб позбутися зайвої олії

Оригынал рецепта тут

Грибочки в гірчичному маринаді

на 1 літр грибів (свіжих, морожених або консервованих)
3 ст.л. гострої гірчиці
50 мл олії (брала виноградну)
1 ст.л. 6-8% оцту (винний)
1/2 ч.л. солі (морська)
1 ч.л. меду

5-6 зубців часнику
зелень та спеції за смаком

1. Гриби: свіжі — підсмажити на сковороді до випаровування вологи (заморожені попередньо розморозити), консервовані — процідити і за бажанням промити (я ще злегка віджала)
2. Викласти підготовлені гриби в салатницю і змішати з натертим часником та подрібненою зеленню.
3. Всі складові для маринаду змішати в мисочці вінчиком.
4. Гриби залити маринадом, перемішати і поставити в холодильник на 6-8 годин, час від часу перемішуючи

 Подяка ха рецепт carina-forum.com

Пісне меню: Веганські деруни та гриби в гірчично-медовому маринаді: 6 комментариев

  1. to Гість: labisqwee, pc172-117.barbara.ds.polsl.pl

    на здоров’я 🙂

  2. Попробую приготовить.По рецептуре должно быть очень вкусно,но я бы еще для пикантности добавила бы чуть приправы для грибов.

  3. А де Ви пропали? Мені не вистачає Ваших домашніх рецепчиків. Думала дасте рецепт паски.

Обсуждение закрыто.