Пісне меню: Золоті картопляники від Muzred’a

1 кг очищеної картоплі
1/2 кг цвітної капусти і брокколі
3 ст.л. олії
2-3 ст.л подрібненої зелені
дрібка мускатного горіха
сіль, перець за смаком

борошно для панірування
олія для смаження

1. Картоплю нарізати кубиками і зварити в підсоленому окропі. Злити воду і поставити каструлю з картоплею на маленький вогонь, щоб випарувалася зайва волога.
2. Брокколі та цвітну капусту розібрати на суцвіття і пробланшувати 5-7хв в окропі, злити воду, а капусту дрібно порізати.
3. До картоплі додати олію і приготувати пюре (я його… міксером збиваю, насадками для крему, оскільки тягуча конситенція після блендера не подобається)
4. В пюре додати сіль, перець, мускат, зелень, подрібнену капусту і гарненько вимішати.
5. Розігріти сковороду з олією. Висипати борошно в тарілку. З картопляної маси формувати невеличкі котлетки, запанірувати їх в борошні і обсмажити в олії з двохсторін до золотистого кольору.
Подавати гарячими з кетчупом, гірчицею або сметанкою

Смачного!

Пісне меню: Золоті картопляники від Muzred’a: 2 комментария

  1. Спасибо за рецепт. Обьязательно приготовлю. А есть что-нибудь еще постное?

Обсуждение закрыто.