Псевдотрюфелі із сухофруктів

1,5-2 скл. сухофруктів
(родзинки, подрібнені курага, чорнослив, фініки, інжир, апельсинові цукати)
3/4 скл. ядер грецьких горіхів
2 ст.л. меду
3 ст.л. какао-порошку + для обсипки

1. В кухонному комбайні з насадкою лезо подрібнила в густу масу сухофрукти.
2. Не зупиняючи комбайн додала мед і всипала какао-порошок
3. Вологими руками з отриманої маси сформувала невеличкі кульки, обкачала їх в какао-порошку (висипала порошок в піалку, вкидала туди кульку і злегка погойдувала піалою).
4. Відправила цукерки на годинку в холодильник.

Смачного 😉

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*