Іспанська тортилья з цукіні

2 невеликих молодих цукіні
5 яєць
1/2 цибулини
олія для смаження
сіль,
перець

1. Цукіні порізати на тоненькі кружальця. Цибулю дрібно посікти.
2. Розігріти в глибокій сквороді олію (наливайте щедро, овочі повинні трохи плавати в ній 🙂 ).
3. Обсмажити в олії порізані овочі 4-5 хвилин до мягкості.
4. В глибокій мисці взбити вилкою яйця, посолити, поперчити.
5. Вийняти овочі зі сковороди і додати у взбиті яйця. Ретельно перемішати.
6. Знову розігріти глибоку скороводу з достатньою кількістю олії. Вилити овочево-яєчну суміш на сковороду. Смажити на середньому вогні до повного загуснення яєчної маси.
7. А тепер треба перевернути тортилью, для цього накрити сковороду великою тарілкою розміром більшою за сковороду. Перевернути сковороду з тарілкою так, щоб тортилья опустилася на тарілку.
8. Обережно зсунути тортилью назад на сковороду. Готувати ще 3-5 хвилин. Перекласти тортилью на тарілку.

Подавати, нарізавши на порції, гарячою, теплою або холодною (в якості закуски)

М.К.: замість цукіні можна взяти 4-5 середніх картоплин, або 2 невеликих кабачки. Загалом тортильї готують з різними овочами, зеленню, також додають м’ясні вироби (на фото з копченою грудинкою).
Насправді перевертати тортилью так складно як здається, особливо після пари-трійки тренувань 🙂

 

Смачного!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*