Манний пудинг або Кашка для Сашки

2 скл. молока
50 гр масла
6 ст.л. манної крупи
2 ст.л. ванільного цукру

150-200 мл 10% вершків (холодних)
варення за смаком

1. У каструльці доводжу до кипіння молоко з маслом і цукром.
2. Всипаю манну крупу і постійно розмішую вінчиком для збивання. Каша виходить дуже густа. Варю доки почне пихтіти і ще 2-3хв, постійно помішую.
3. Знімаю кашу з вогню. Вливаю холодні вершки і збиваю вінчиком до однорідної маси.
4. Розкладаю в тарілки і подаю з варенням — найкраще з кисленьким, напр. з ківі або апельсинів.

Смачного!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*