Медівник з манним кремом

Порція з 8-ми медових коржів за цим рецептом

Для крему:
2 скл. молока
1/2 скл. манної крупи
1 ч.л. ванільного екстракту
1/2-3/4 банки невареного згущеного молока (за смаком)
200 вершкового масла

Крем бажано зварити заздалегідь

сироп для коржів (гаряча вода + цукор/мед + лимонний сік)

1. Зварити з молока та манної крупи густу кашу. В молоко при кипінні додати ванілін. Кашу при варці постійно помішувати. Добре охолодити.
2. Масло кімнатної температури збити в білу пухку масу. Не перестаючи збивати додавати по столовій ложці згущене молоко.
3. Коли додали молоко, так само по ложці додаємо манну кашу, ретельно збиваючи після кожного додавання.
4. Випечені коржі злегка поливати сиропом з ложечки і щедро промащувати кремом. Залишити просочуватися мінімум на 10-12 годин.

Смачного!

Медівник з манним кремом: 2 комментария

Обсуждение закрыто.