Полуничка «з перцем»

Пропорції абсолютно вільні, пропоную тільки перелік продуктів і спосіб приготування

свіжі соковиті ягоди полуниці
ванільний цукор
лимонний сік

вершки (15-20%)
млинок з перцем (суміш перців: білий, зелений, рожевий, червоний і чорний)

Полуниці миємо, відриваємо хвостики, розрізаємо на 4 дольки і складаємо в мисочку
Посипаємо ягоди ванільним цукром і поливаємо лимонним соком. Залишаємо на 10-15 хв.
Викладаємо порізані ягоди на тарілку, поливаємо вершками, зверху — свіжозмелений перець і сік від ягід

Смачного!

Знайдено на: carina-forum.com

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*